網校課程

移動資訊

掃一掃
關注起步網
掌握一手資料
精選直播
  • 今天
    張君:2018二建考點預測準確,被稱“神君老師”
    講師:張君

    今日 開始預約

    立即預約
  • 今天
    劉艷霞:中級經濟師、會計師、注冊會計師輔導專家
    講師:劉艷霞

    今日 開始預約

    立即預約
  • 今天
    李鈺:主講消防工程師,資深建筑防火研究專家
    講師:李鈺

    今日 開始預約

    立即預約
  • 今天
    李娟:主講會計職稱、注冊會計師、會計證、會計實操
    講師:李娟

    今日 開始預約

    立即預約
  • 今天
    王樹京:主講一級建造師、二級建造師、建筑師
    講師:王樹京

    今日 開始預約

    立即預約

2019年特許公認會計師考試真題及答案

2019-09-02   瀏覽數:

這不僅僅是為了建立你的技術知識。在特許會計師資格教授您的業務洞察力、戰略洞察力和專業行為成為一個有效的財務,業務,領導者。2019年特許公認會計師考試真題及答案。

  單選題:

  1 Which of the following involves a summary dismissal in relation to a contract of employment?

  A、Both parties agree to end the contract immediately without notice

  B、The employee breaks the contract without notice

  C、The employer terminates the contract without notice

  2 What qualification is the company secretary of a private limited company required to have?

  A、 An appropriate legal qualification

  B、 An appropriate professional qualification such as ACCA

  C、 No qualification

  3 Statutory redundancy payment is calculated on the basis of which of the following?

  A、Length of service and pay only

  B、 Age and length of service only

  C、Age, length of service and pay

  4 In relation to wrongful trading, the standard against which the conduct of directors will be assessed is which of the following?

  A、Purely subjective, depending on the actual skill of the director

  B、Purely objective, depending on what is expected of a director in that position

  C、A mixture of subjective and objective but only to increase potential liability

  D、A mixture of subjective and objective but only to reduce potential liability

  5 Which of the following statements as regards an acceptance of an offer ‘subject to contract’ is true?

  A、It binds the offeror

  B、It binds neither party

  C、It binds both parties

  6 Su had just passed her driving test when she negligently drove into a pedestrian. What standard of care will Su be judged by?

  A、 The objective standard of a newly qualified driver, lack of experience will be taken into account

  B、The objective standard of a competent driver, lack of experience will not be taken into account

  C、The subjective standard of actual ability

  7 Which of the following are ordinary partnerships UNABLE to create in relation to their property?

  A、Mortgages

  B、Fixed charges

  C、 Floating charges

  8 Which of the following courts deal with civil law matters ONLY?

  A、The Crown Court

  B、 The magistrates’ court

  C、 The county court

  9 Jo promises to pay a reward for the return of her lost phone. Mia finds the phone and returns it to Jo. Which of the following types of consideration has Mia provided?

  A、 Executed consideration

  B、Executory consideration

  C、 Past consideration

  10 Which of the following requires court approval before the appointment of an administrator?

  A、 Creditors

  B、 Holders of floating charges

  C、 The directors of the company

  D、 The company itself

  Answer:

  1 、C

  2 、C

  3、 C

  4、 C

  5 、B

  6 、B

  7 、C

  8 、C

  9、 A

  10 、A

2019年特許公認會計師考試真題及答案。在的資格受到了極大的尊重,因為它教授了高級技術、戰略和業務技能,這對未來的金融領導人來說是至關重要的。

起步網校

名校免費試聽

環球網校

中華會計網校

新東方網校

醫學網校

簡單學習網

自考網校

法律教育網校

德智網校

頻道最新更新 點擊量排行榜
'); })(); 任九最新一期奖金预测